mat

Jakten på Albas vita guld

Hösten är i ofrånkomligt antågande, träden pryds av brandgula löv och luften är krispig när vårt plan tar mark på […]

CHEVALERESKA RESTAURANGER – GÖTEBORG

Avenyn anses av många vara Göteborgs paradgata, trots att den under många år endast inhyst opersonliga restaurangkedjor, nedgångna souvenirbutiker och […]

Snacks för whiskykvällen

Whisky i sig är en fantastiskt god och mångfacetterad dryck. Det finns dock alltid den överhängande risken att hungern smyger […]

Recept från stilsynderna

Drösad Torskrygg med rostad blomkålspuré, svamp, brynt hasselnötssmör och havskräfta I första avsnittet lagar kocken Carl Bodin Svensk en stilig […]

ANNONS

Myter om mat & dryck

Mystiken, missuppfattningarna och myterna kring mat och dryck är många. Därför är det extra roligt att ta kål på långlivade […]

Synder att undvika i köket

Uppfinningsrikedom, kreativitet och nytänkande är grunden i rolig och bra matlagning. För att utvecklas som professionell kock, såväl som hemmakock, […]

Tillsätt whisky – fem mattips

Whisky är för många förknippat med att konsumeras sippandes, upphällt i glas, framför en sprakande brasa. Gärna i sällskap av […]

ANNONS