Här är alla avsnitt från den första säsongen av Chevaleresk: Stilsäkert med Måns & Wiberg. Följ med in i en förtrollad värld av stilsynder, gentlemannasporter, whisky, klockor, spel, tassel loafers och jakt!

Säsong 1 - Kapitel 1 - Stilsynderna

KAPITEL 1 – STILSYNDERNA

I avsnittet ”Stilsynderna” diskuterar värden Måns Zelmerlöw och experten Alexander Wiberg stilsynder och vilka plagg som skall ingå i en basgarderob.

Säsong 1 - Kapitel 2 - Whisky & Öl

KAPITEL 2 – WHISKY & ÖL

I avsnittet ”Whisky & Öl” befinner sig Måns och Wiberg ute på Måns sommarställe där Måns får lära sig att Wiberg faktiskt är något av en whiskyexpert.

Säsong 1 - Kapitel 3 - Moderna Mannen

KAPITEL 3 – MODERNA MANNEN

I avsnittet ”Moderna Mannen” befinner sig Måns och Wiberg i en barbershop där det diskuteras vad en man kan göra för att uppnå ett välpolerat yttre.

Säsong 1 - Kapitel 4 - Gentlemannasporter

KAPITEL 4 – GENTLEMANNASPORTER

I avsnittet ”Gentlemannasporter” diskuterar värden Måns Zelmerlöw och experten Alexander Wiberg huruvida fenomenet gentlemannasport finns kvar.

Säsong 1 - Kapitel 5 - Spel & Dobbel

KAPITEL 5 – SPEL & DOBBEL

I avsnittet ”Spel & Dobbel” behandlar värden Måns Zelmerlöw och experten Alexander Wiberg hela spelspektrat: hasardspel, brädspel och tv- och dataspel.

Säsong 1 - Kapitel 6 - Tassel Loafers

KAPITEL 6 – TASSEL LOAFERS

I avsnittet ”Tassel Loafers” diskuterar värden Måns Zelmerlöw och experten Alexander Wiberg skorna som gör dig redo för alla tillfällen.

Säsong 1 - Kapitel 7 - Klockor

KAPITEL 7 – KLOCKOR

I avsnittet ”Klockor” befinner sig Måns och Wiberg än en gång ute på landet där Måns får lära sig att klockan är ett ytterst gediget hantverk som ligger Wiberg mycket varmt om hjärtat.

Säsong 1 - Kapitel 8 - Jakt

KAPITEL 8 – JAKT

Måns och Wiberg befinner sig på Husby Säteri för att jaga. Wiberg får friska upp sin vapenhantering innan duon beger sig ut på högviltsjakt tillsammans med Husbys jaktguide Victor.

(Visited 2 880 times, 1 visits today)