Julkalendern Lucka 4! Under 24 dagar kommer vi att presentera 24 chevalereska julklapptstips, stora som små. Vi kommer såklart i största möjliga mån ta hänsyn till anskaffningstider och tillgänglighet. Varmt välkomna hit!

Julkalendern Lucka 4: Galgar från Skolyx

Att lägga tid på små detaljer kan ibland tyckas onödigt men ofta uppstår en känsla av inre frid när man väl gjort det. T.ex. att sortera sin whisky i bokstavsordning. Eller gå igenom gamla bilder på sin telefon och radera de överflödiga för att på så sätt förstärka de välförtjänt kvarvarande.

En annan sak jag märkt att jag uppskattat är att ha enhetliga och ordentliga galgar i garderoben. Istället för att ha olika färger, form och material försöker jag att nuförtiden satsa på samma kvalitet samt anpassa galge efter ändamål: bredare galge till kostymen, smalare till skjortan och en byxgalge till byxorna.

Dagens lucka innehåller således tre galgar i cederträ från Skolyx, samt ett par skoblock, även de i cederträ. Just skoblocket och effekterna av cederträ har vi skrivit om här. Det är en härlig känsla med ett lätt doft av ceder i garderoben och ju mer enhetlig den blir i form av praktiska hjälpmedel, ju mer lyxig kommer den att kännas.

Välj mellan tre olika storlekar på din galge och som bonus, välj din personliga gravyr bland tio olika typsnitt. Alltid trevligt att göra saker mer personliga, och tre galgar till favoritkostymen, kavajen och skjortan är en stämningshöjare.

Julklappskitet finns att köpa på Skolyx.se

(Visited 1 196 times, 1 visits today)