Om man vill spara skägg och vårda det hemma på ett smidigt, säkert och effektivt sätt kan vi varmt rekommendera Babyliss Le Designer. Denna skäggtrimmer är den första med roterande skär likt en klassisk rakapparat vilket gör att man minimerar risken för att skapa ett fult jack i skägget.

Julkalendern Lucka 20: Babyliss Le Designer

Le Designer är den första skäggtrimmern med roterande skär i titanium som effektivt trimmar håret från flera vinklar. De tre roterande skären gör också att det är lätt att komma åt på kniviga ställen. Dessutom motverkar den som sagt chansen att få ett ojämnt hack i skägget vilken kan uppstå med en traditionell skäggtrimmer. Den är även skonsam mot huden.

Du kan välja den längd du önskar då skäggtrimmern har en motordriven justering med 50 klipplängder från 0,4 till 12 mm och med en precision på 0,2 mm. Det medföljer också en precisionstrimmer som möjliggör skarpa och fina linjer i ditt skägg. Enkel, snabb och behaglig trimning för bra användarupplevelse.

Trimmern är helt vattentät och dockningsstationen som medföljer laddar snabbt. Man ser dessutom hur mycket tid man har kvar att använda innan laddning krävs. Om man som sagt är opraktiskt som undertecknad är det ett mycket smidigt sätt att vårda ditt skägg på ett bra sätt.

Skäggtrimmern finns att köpa hos vitvaruhusen, till exempel här.

 

(Visited 474 times, 1 visits today)