Inom kort drar Måns & Wiberg och teamet ut på vägarna igen för att spela in nya avsnitt till kommande säsong 2 av Chevaleresk: Stilsäkert med Måns & Wiberg. Det är goda nyheter för alla som ser fram emot att se duon i TV-rutan igen. Men vad ska man fördriva tiden med till dess att säsong 2 har premiär? Ett trevligt tidsfördriv är TV-spel och därför tipsar vi här om fem av de bästa spelen 2017.

 

Bästa spelen 2017 - Super Mario Odyssey

SUPER MARIO ODYSSEY
Nintendo Switch

Allas vår favoritrörmokare är tillbaka igen för att rädda prinsessan Peach från den elake (och giftassugne!) Bowser. I ett spel som både hedrar tidigare Mario-spel och levererar nyheter i Marios spelvärld. Super Mario Odyssey är helt enkelt superkul!

Bästa spelen 2017 - Sonic Mania

SONIC MANIA
Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC

Samma år som den blå igelkotten fyllde 26 år kom även det bästa spelet i Sonic-serien på ungefär lika många. Fartfyllt och med en stor dos nostalgi slåss vi återigen mot den elake Doctor Eggman tillsammans med Tails och Knuckles.

Bästa spelen 2017 - Assassin's Creed Origins

ASSASSIN’S CREED ORIGINS
Playstation 4, Xbox One, PC

Förra året bjöd även på ett nytt spel ur Assassin’s Creed-serien. Ett spel som visade sig vara ett av de bästa i serien sen renässanstiden. I en berättelse om lönnmördarnas uppkomst dras vi med på ett storslaget äventyr i det forntida Egypten.

Bästa spelen 2017 - Legend of Zelda: Breath of the Wild

LEGEND OF ZELDA: BREATH OF THE WILD
Nintendo Switch, Wii U

Till våren 2017 tipsade vi om tre kommande spel som kunde vara värda att hålla ett extra öga på. Det förstaav dem var helt ok, det andra en form av besvikelse och det tredje var Legend of Zelda: Breath of the Wild. Och visst är det värt att skaffa Nintendo Switch för detta spel!

Bästa spelen 2017 - Horizon: Zero Dawn

HORIZON: ZERO DAWN
Playstation 4

Guerilla Games, mest kända för spelserien Killzone, överraskade de flesta i början av förra året med detta välgjorda och välskrivna äventyrsspel. Här antar vi rollen som Aloy och får utforska en fantastisk postapokalyptisk spelvärld fylld av mysterier och robotdinosaurier.

 

Vilket spel tyckte ni stack ut mest under förra året? Dela gärna med er av era tips i kommentarerna nedan, så fyller vi tiden till dess att säsong 2 har premiär snabbare.

Nu under inspelningstider kan det även vara värt att följa Chevaleresk på Instagram. Kanske kan ni lista ut var de befinner sig?

(Visited 270 times, 1 visits today)