På tisdag släpper vi vår efterlängtade bok Den moderna gentlemannen. Som ni har längtat, och vi med! Köp den här i vår sprillans nya webshop!

I vintras påbörjade vi arbetet med boken tillsammans med vårt fina förlag Bokfabriken och efter ett mödosamt halvår och inlämning i juli är den nu färdigtryckt och klar. Vi är glada och stolta över resultatet och vi hoppas verkligen att den ska ge mycket nöje för er läsare.

Vi har delat in boken i fyra kapitel: den moderna gentlemannens yttre, inre, vett & etikett samt nöjen, och vi avslutar boken med en liten glimt om framtiden i ett gemensamt brev till Albert, son och gudson. Det var en känslosam kväll när vi skrev det, det var faktiskt enda gången vi skrev tillsammans på plats (ja, vi delade på en flaska vitt i majsolnedgången, men in vino veritas, som ni alla vet).

Även om boken i huvudsak riktar sig till mannen tycker vi att alla kan läsa den eftersom den inte bara handlar om herrstil. Vi pratar ju samtida vett & etikett, och hur en modern gentleman bör bete sig idag borde alla ta del av. Så passa på att införskaffa en, antingen till er själva eller för att ge bort. Fars dag är på väg, liksom julen. Vi tycker att det är en alldeles utmärkt coffee table-bok, tillräckligt snygg för att inreda med (även om den inte ska samla damm alltför länge, den ska läsas), och en hel del skratt och igenkänningsfaktor utlovas.

Vi hoppas verkligen att ni kommer att tycka om den lika mycket som vi.
Och förresten, de femtio första som köper boken får ett signerat exemplar!

Måns & Wiberg

Boken hittar ni i vår webshop.

(Visited 651 times, 1 visits today)