livsstil

Säsong 2

Här samlar vi avsnitten från den andra säsongen av Chevaleresk. Följ med på en resa i vårt avlånga land. Vi åker även till London och franska Champagne.

Tidernas filmintro: Raging Bull

Vi upplever att vi är i en position där vi kan tillåta oss att recensera både film och musik. På tur står introt i Raging Bull. Världens vackraste filmintro

Paris through an open window

This is a little piece about that time Måns Zelmerlöw and his dear friends went to Paris. There, they found love and wine, all through an open window!

Filmfestivalen i Cannes: Guldpalmen

Ruben Östlund vann igår filmvärldens mest prestigefulla pris, nämligen Guldpalmen i Cannes. Vi hyllar Ruben och listar våra favoritsegrare genom tiderna.

ANNONS

Chevaleresks restaurangguide: Cannes

Efter att ha spenderat en vecka i magnifika Cannes ser vi det som vår plikt att förse er med en guide till stadens bästa och ärligaste restaurangupplevelser

Planetens 18 vackraste golfhål

Vi tog oss an att skapa en 18-hålsslinga över de mest vackra golfhål världen har att erbjuda. Lika roligt som svårt. Lika objektivt som subjektivt. Par 72.

Chesterfieldsoffan

Om man vill kombinera klassisk stil, kvalitet och komfort är Chesterfieldsoffan ett alternativ. 300 år gammal betraktas soffan idag som soffornas soffa.

ANNONS