Här samlar vi alla avsnitt från den andra säsongen av Chevaleresk. Följ med på en resa i vårt avlånga land i jakt på chevalereska guldkorn.

chev-s2-london-6

AVSNITT 1: LONDON

I säsongspremiären börjar vi i Måns hemstad London som verkligen andas Chevaleresk. Vi sippar på eftermiddagste, whisky och botaniserar i tyger och slott.

AVSNITT 2: VÄSTKUSTEN

Måns och Wiberg påbörjar sin stora Sverigeturné på vackra västkusten, om Måns väl kan komma i tid… Där väntar havsfiske, handmålade skor och herrarna börjar skapa sin egen klädkollektion.

AVSNITT 3: SKÅNE

Kära Skåne. Där plockar vi äpplen på Österlen, spelar episk grästennis i Torekov och så får äntligen Wiberg utsättas för något han verkligen avskyr.

AVSNITT 4: SMÅLAND

Wiberg tar med Måns till sina hemtrakter i Småland. Duon börjar i glasriket och Måns skall blåsa Eurovision-statyetten. Kanske fuskas det? Bilen rullar sedan till Jönköping där duon går på ishockey i en match mellan deras favoritlag.

AVSNITT 5: VÄRMLAND

I säsongens femte avsnitt har vi kommit till Värmland! Där väntar rallytävling, konsert och en magisk dansbandskväll i landskapets allra djupaste skogar.

AVSNITT 6: SÖDRA NORRLAND

I säsongens sjätte avsnitt beger sig duon till Södra Norrland där de utforskar kaffe och svensk gin från Hernö. De återbesöker även sitt whiskyfat från Box.

AVSNITT 7: NORRA NORRLAND

Nu har duon kommit till Sveriges sista utpost, norra Norrland. I dessa vidunderliga vidder väntar pimpling, scooter, hundspann och jojking med Jon Henrik.

AVSNITT 8: CHAMPAGNE

I säsongsavslutningen blir det en grandios final i franska Champagne. Vi botaniserar i drycken, blindtestar och hittar dryckens allra bästa tillbehör.

 

(Visited 1 224 times, 1 visits today)