Vad gör man allra helst när det är -25 grader utomhus och man har spelat in TV i detta väder hela dagen? Glider in på Clarion Sense SPA i Luleå och njuter av en behandling, champagne och utsikten!

Nu ska det sägas att det var en fantastisk upplevelse att spela in TV i Norrland även i den bitande kylan, men i bilen på väg från Kalix tillbaka till vår temporära bostad Clarions Sense i Luleå längtade vi alla efter att få spela in den sista scenen inomhus i ett värmande fotbad med väntande Champagne.

Clarions Sense SPA har ett tema med de fyra årstiderna vilket vi fick ta del av i den så kallade upplevelseduschen, men även i deras olika bastus. Vår programledarduo Måns och Wiberg tog allt ett steg längre och tog en avkopplande duobehandling vilket kan tyckas märkligt när de spenderat en hel dag med att hugga på varandra. Dock rådde där tystnad, den ena i massagebadkaret och den andra på massagebänken. Det gick bra. Mycket bra.

Det var en härlig känsla att se hela teamet koppla av efter den allra hårdaste inspelningsdagen på resan. I den värmande poolen med panoramautsikt över Bottenviken erbjöds balsam och vederkvickelse för sargade själar. Renkött byttes ut mot färsk frukt och varm choklad mot ett värmande glas rött. Ingen ville egentligen lämna vattnet men i vetskapen om att vi skulle tillbaka dagen efter gick man motvilligt upp och samlade krafterna till ännu en dag i den bitande, men ack så krispa, norrländska vinterkylan.

 

(Visited 492 times, 1 visits today)