Som ni har längtat och vi med. Lagom till jul är det äntligen dags för lanseringen av våra nya chevalereska produkter! Låt oss ta en närmare titt på dem här.

 

Vinflaska i skinn - dubbel

VINVÄSKA I SKINN: ENKEL OCH DUBBEL

Ett gott vin förtjänar en fin paketering och denna vinväska i skinn av högsta kvalité ger varje vinflaska ett värdigt omslag. Ett måste för alla vinälskare och en perfekt julklapp! Byt ut gå-bort buketten mot en flaska vin i detta fodral, och du kommer garanterat bli en av de mer uppskattade gästerna. Väskan kommer i två storlekar; enkel, för en flaska, och dubbel med handtag, för två flaskor.

Pris ENKEL: 399 kr
Pris DUBBEL: 599 kr

Glasunderlägg i skinn och mocka

GLASUNDERLÄGG I SKINN

Dessa glasunderlägg i skinn skyddar känsliga ytor och höjer stilnivån på din dukning. Underläggen har en sida i skinn och en sida i mocka och du bestämmer själv vilken sida du vill ha uppåt. Underläggen kommer i 4-pack.

Pris: 379 kr

Necessär i canvas och skinn

NECESSÄR I CANVAS + SKINN

Canvas och skinn är en vinnande kombination och gör denna necessär både tålig och snygg. Den gör ditt badrumsskåp komplett och säkrar din resestil. Necessären kommer i tre olika färger: grönt, grått och givetvis mörkblått.

Pris: 359 kr

Servettringar i skinn

SERVETTRINGAR I SKINN

Låt dessa servettringar bli pricken över i:et i din dukning och en exklusiv detalj. Servettringarna kommer i 2-pack och passar utmärkt ihop med våra glasunderlägg.

Pris: 129kr

Skoblock i cederträ

SKOBLOCK I CEDERTRÄ

Skoblock är ett måste i varje garderob och en investering som kommer förlänga livslängden på dina skor. Cederträ absorberar fukt och hjälper dina skor behålla formen år efter år. Både längden och bredden på skoblocken går att justera. Ligger du mellan två skostorlekar rekommenderar vi att du väljer den mindre storleken.

Pris: 399 kr

Hitta våra nya produkter i vår shop!

(Visited 186 times, 1 visits today)